Qui som?

  Al darrere de L'hort de Montserrat hi ha la família Tomàs i Sabaté, les persones que han iniciat aquest projecte. I qui som? Som pagesos de la zona de Montserrat, els quals fa temps van voler iniciar un projecte engrescador i ple de reptes. Ja fa uns anys que vàrem decidir posar en marxa les terres de la família per poder posar en pràctica les nostres idees. Oferir un producte que tingui un equilibri entre la tradició i la modernitat. Els productes en venda en aquesta pàgina són conreats a les finques i venuts directament del pagès al client, sense passar per cap intermediari.

 

Per quin motiu utilitzem aquesta marca i no el nostre nom? Aquesta és la pregunta que molts es faran. Malgrat ser una única família la que està actualment darrera d'aquest projecte, no només ens representa a nosaltres. L'hort de Montserrat és fruit nostre però tambè dels esforços de molta gent. A vegades de desconeguts que han preservat una manera de fer i una manera de pensar.

 

Vàrem triar la muntanya com a símbol de la nostra zona, és el que ens uneix a tots plegats. Montserrat, com la present iniciativa, és una muntanya que està en deute tan amb la natura que l'ha fet així com dels centenars de persones que han viscut a ella i per ella. Pagesos, carboners, traginers, pastors,.... Tanta gent que ha passat i ha deixat la seva petita emprempta en aquestes terres.


Es per això que us convidem a formar part de tot això. Per què, com amb la muntanya, l'hort de Montserrat serà tan vostre com nostre. Fruit de les empremtes que deixem tots nosaltres.

 
 osaltres.

Què fem?

L'hort de Montserrat vol oferir un producte de qualitat directament del productor al nostre client. Però som conscients que no ens distingirem per això. El que fa especial l'hort de Montserrat és utilitzar varietats i races autòctones sempre que sigui possible. Així mateix som ferms defensors de la filosofia Slow-food, per la qual cosa primem la qualitat per sobre de la quantitat. Però la societat canvia, no obstant, i és per aquest motiu que també defensem la utilització de les tecnologies com Internet per tal de poder arribar a les seves llars. Això ens ajuda, gràcies a vosaltres, a millorar la nostra oferta i la nostra forma de treballar constantment. Entre el nostre catàleg hi ha hortalisses de temporada, ous de gallina, ametlles i oli d'oliva. Tota la producció és realitza a la nostra explotació